Acest model de refractometru este instrumentul ideal pentru analizarea fructelor si a siropurilor sau jeleurilor de fructe. Are scala dubla Brix si Baume.
– masurare in 3 secunde;
– rezistent la apa (IP65);
– usor si compact – 100g;
– design facil pentru operare cu o singura mana;
– cutie de stocare;
– compensare automata a temperaturii (ATC);
Model | PAL Patissier |
Cod | 4508 |
Domeniu de masurare | Brix: 0 – 85%; Baume: 0 – 45o |
Rezolutie | Brix: 0,1%; Baume: 1o |
Acuratete | ± 0.2% Brix; ±1o Baume |
Domeniul de temperatura de masura | 10 – 75 °C (compensare automata de temperatura) |
Temperatura ambientala de operare | 10-40oC |
Alimentare | Baterii 2 x AAA |
Clasa de protectie | IP65 |
Dimensiuni (Lxlxh) si greutate (g) | 55x31x109, 100 g |