Instrumentul de determinare a salinitatii ES-421 este prevazut cu o camera de proba care in sectiune are forma de palnie, cu senzor (conductivitate), care masoara procentul de sare al probei (solutie diluata). Este necesara o cantitate foarte mica de proba (approx. 1 ml).
Masoara procentul de sare in probe diluate de sos de soia, ketchup, maioneza, suc presat de la muraturi. Etc.
– durabilitate crescuta datorita electrodului de titan;
– suportul probei este confectionat din inxo AISI 316L
– display cu retroiluminare pentru citire usoara;
– echipat cu functie NFC care permite transiterea rezultatelor masuratorilor catre un telefon (echipat cu NFC) sau catre un PC prin interemediul unui cititor NFC.
Principiul de masura
Principiul de detectie al ES-421 este bazat pe metoda conductivitatii, care detecteaza electrolit si converteste apoi la concentratie de clorura de sodiu. Unitatea de masura este g/100g.
Model | ES-421 | Cod | 4210 |
Metoda de masura | Metoda conductivitatii | Domeniu de masura | 0.00 – 10.0% ( 100g ) de concentratie de sare |
Indicatie minima | 0.01% pentru concentratie de sare de 0.00 – 2.99% 0.1% pentru concentratie de sare de 3.0 – 10.0% |
||
Precizia de masura | Valoarea afisata ± 0.05% ( pentru concentratie de sare de 0.00 – 1.00% ) Precizie relativa ± mai putin de 5% ( pentru concentratii de sare de 1.00 -10.0% ) |
||
Compensare cu temperatura | 10 – 40°C (compensare automata de temperatura) | Temperatura ambientala | 10 – 40°C |
Alimentare | 006P Dry battery (9V) | Dimensiuni si greutate | 17×9×4cm, 300g (Main Unit only) |