Categorii

OXITEST

Descarca brosura
Producator

Instrumentul se foloseste pentru testarea stabilitatii la oxidare a alimentelor, uleiurilor si grasimilor. Modelul este realizat dupa metoda ASTM D942 – IP 42.

 

  • Prin utilizarea acestui aparat este posibil sa se estimeze intr-un timp foarte scurt stabilitatea la oxidare a alimentelor in prezenta unui mediu oxidativ la temperatura ridicata si presiune;
  • In acest fel procesul de oxidare este accelerat si se poate observa rezistenta intrinseca a alimentelor la rancezeala si stabilitataea la oxidare;
  • Instrumentul este compus din doua camere separate de oxidare de titan ce permite analiza uinei probe la dublu sau analizarea a doua probe simultan si in aceleasi conditii de lucru;
  • Pot fi operate pana la doua instrumente de la un singur PC cu o conexiune USB;
  • Aparatul poate fi dotat cu software dedicat ce permite operatorului sa urmareasca si sa inregistreze procesul de oxidare in cele doua camere si sa calculeze perioada de inductie;
  • Spre deosebire de sistemele traditionale, aparatul Oxitest permite analizarea directa a alimentelor fara separari prealabile a grasimilor cu o economie considerabila de timp.
  • Instrumentul vine in dotarea standard cu suporturi pentru 6 probe titan, 4 spatiatoare, software Oxitest, cablu de conectare USB.

 

 Caracteristici tehnice:

 Model Oxitest
Carcasa  Structura metalica cu acoperire epoxi ce confera rezistenta  la coroziune
Selectarea temperaturii  De la temperatura camerei la 110°C
Timp de lucru 0-999 min
Domeniul de presiune 0-8 bar
Camere de oxidare 2
Capacitatea unui singur suport de proba Pana la 100 ml
Interfata RS 232
Puterea 900 W
Greutatea 16,5 kg
Dimensiuni (Lxlxh) 363x98x490 mm

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!