Categorii

Refractometru portabil digital pentru patiserie model PAL-Patissier

Producator

Acest model de refractometru este instrumentul ideal pentru analizarea fructelor si a siropurilor sau jeleurilor de fructe. Are scala dubla Brix si Baume.

– masurare in 3 secunde;

– rezistent la apa (IP65);

– usor si compact – 100g;

– design facil pentru operare cu o singura mana;

– cutie de stocare;

– compensare automata a temperaturii (ATC);

Model PAL Patissier
Cod 4508
Domeniu de masurare Brix: 0 – 85%; Baume: 0 – 45o
Rezolutie Brix: 0,1%; Baume: 1o
Acuratete ± 0.2% Brix; ±1o Baume
Domeniul de temperatura de masura 10 – 75 °C (compensare automata de temperatura)
Temperatura ambientala de operare 10-40oC
Alimentare Baterii 2 x AAA
Clasa de protectie IP65
Dimensiuni (Lxlxh) si greutate (g) 55x31x109, 100 g

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe!