Refractometru pentru cafea, cu inalta rezolutie, de 0,01%, care poate face diferenta subtila in concentratie de cafea intre diverse sortimente. Instrumentul furnizeaza citiri stabile, chiar si la temperaturi inalte sau la infuzie proaspata de cafea, datorita masuratorilor continue. Instrumentul face masuratori multiple si face citirea, in momentul in care se stabilizeaza masuratoarea.
Exista mai multe modele, in functie de valorile determinate si afisate:
PAL-COFFEE – afiseaza valoare Brix si temperatura
PAL-COFEE-TDS – afiseaza TDS (solide totale dizolvate) si temperatura
PAL-COFFEE-BX/TDS – afiseaza valoare Brix, TDS si temperatura
Caracteristici:
Model | PAL-COFFEE | PAL-COFFEE-TDS | PAL-COFFEE-Bx/TDS |
Cod | 4523 | 4532 | 4533 |
Scala | Brix, Temperatura | TDS, Temperatura | Brix, TDS Temperatura |
Domeniu de masura | Brix: 0,00 – 25,00%Temperatura: 10,0 – 100,0oC | TDS: 0 – 22%Temperatura: 10,0 – 100,0oC | Brix: 0,00 – 25,00%TDS: 0 – 22%Temperatura: 10,0 – 100,0oC |
Domeniu compensare temperatura | 10 – 100oC | ||
Temperatura ambientala de operare | 10 – 40oC | ||
Volum de proba | Cel putin 0,3 ml | ||
Timp masurare | Aprox. 5 secunde, 120 de secunde de masurare continua |
||
Alimentare | 2 baterii alcaline AAA | ||
Clasa de protectie | IP65 | ||
Dimensiuni si greutate | LxlxH 55 x 31 x109 mm, 100 g |